De prijzen zijn inclusief verzendkosten en BTW.   
Trendy Woman bezorgt uw bestelling geheel gratis binnen Nederland,Belgie en Duitsland
Lederen tassen  en alle onze accessories worden binnen 2 werkdagen bezorgd binnen Nederland. en voor Belgie en Duitsland duurt het ongeveer 3 a 4 werkdagen.

Trendy Woman delivers your order completely for free within the Netherlands, Belgium and Germany.
All our leather bags and accessories are delivered within 2 working days within the Netherlands. and for Belgium and Germany  about 3 to 4 days.
For more information or questions please contact us.


Als u de eerste keer niet thuis bent zal PostNL de volgende dag nogmaals het pakket bij u aanbieden. Wanneer het pakket beide keren niet kan worden afgeleverd, brengt PostNL uw zending naar het dichtstbijzijnde Postkantoor. Het pakket blijft drie weken liggen op het Postkantoor en gaat daarna retour naar de afzender.Voor ontvangst van het pakket moet altijd getekend worden. Kijk voor meer informatie op www.postnl.nl
 
 
 

Een artikel ruilen of retourneren

Ons streven is dat je tevreden bent met alles wat je bij Trendywoman koopt. Maar mocht een artikel onverhoopt niet aan je verwachtingen voldoen, is er iets misgegaan met de bezorging of heb je een klacht? Neem dan meteen contact met ons op. We helpen je graag en staan altijd voor je klaar om het probleem zo snel mogelijk op te lossen! 

U mag een geleverd artikel binnen (14) dagen na ontvangst aan Trendy Woman terugzenden. Terugzenden is uitsluitend mogelijk in dezelfde verpakking.Het pakket dient door u gefrankeerd en betaald te worden. Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd. Wanneer de retourzending in goede staat is ontvangen wordt het bedrag van de zending binnen 10 dagen bijgeschreven op uw bank- of girorekening. Een retourpakket kunt u afgeven op het postkantoor.

Wilt u iets retoursturen download dan ons Retourformulier.

Trendywoman
Belvederebos 204
2715 VL Zoetermeer
Nederland
tel:079-8880764


Bankgegevens
SNS bank
NL70SNSB0902553828
Kamer van Koophandel
Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel Zoetermeer onder het registratienummer 27350051 .
 

 

 
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

CONTACTTrendy woman 

Belvederebos 204
2715 VL Zoetermeer
Nederland
info@trendywoman.nl
klantenservice 06-43165583  

BTW:NL230849398B01
Kvknr: 27350051

Trendywoman.nl

Trendy woman biedt haar klanten meer dan alleen maar damestassen. Trendywoman staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice! 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel