Croco Tassen

Croco Tassen Croco Tassen in modeland

Croco tassen en Croco Portemonnees zijn niet meer weg te denken in modeland.
De kwaliteit van krokodillen leer is afhankelijk van de kiezelachtige builtjes als er hiervan minder zijn in het leer, dan is de kwaliteit meer geschikt om hier een leren croco handtas van te maken, de bult krokodil  en de Nieuw-Guineese krokodil hebben het meest geschikte huid.

Krokodillen leer is erg duur daarom word het krokodillen leer ook nagemaakt, dit kan op 2 manieren.

*stansen van het leer met een croco structuur.

*Plakken van een croco afdeklaagje op het leer.
 
Tegenwoordig worden de krokodillen special gekweekt voor hun huid, en worden ze niet meer gedood en gevangen uit het wild.
 
  D.fazi     05-12-2015 10:21     Reacties ( 1 )
Reacties (1)
 Tina -  05-09-2018

Blijft evengoed respectloos en dierenmishandeling zekers als je ziet hoe ze gefokt en gehouden worden . Triest dat de modewereld nog steeds meewerkt aan het uitroeien van diersoorten . In de tijd dat hoedjes met mooie veren in de mode waren zijn duitzenden soorten paradijsvogels uitgestorven voorgoed van de aardbodem verdwenen . Alleen omdat de verwende mens graag loopt te pronken en met de mode wilt meegaan die erg snel en vaak veranderd . Schandalig dat ze dat allemaal zomaar mogen en doen enkel om roem en geld . 
 
 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

CONTACT

Trendy woman 


Belvederebos 204
2715 VL Zoetermeer
Nederland
Tel: 079-8880764
info@trendywoman.nl

BTW:NL230849398B01
Kvknr: 27350051

Trendywoman.nl

Trendy woman biedt haar klanten meer dan alleen maar damestassen. Trendywoman staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice! 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel