Algemene Voorwaarden van Trendy Woman

Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Trendy Woman gevestigd te Zoetermeer en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Zoetermeer onder nummer 27.35.00.51.   Op al onze artikelen zijn de volgende leveringsvoorwaarden en betalingscondities van toepassing.Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die u met Trendy Woman afsluit, of het nu om leveringen van artikelen gaat of om de levering van diensten. Door te bestellen via onze website,of per mail geeft u aan met de algemene leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord te gaan.


Trendy Woman doet haar uiterste best om de aangekondigde levertijden die worden genoemd onder de kop levertijd op de Website na te komen. De door Trendy Woman aangekondigde afleveringstermijnen zijn echter vrijblijvend. Het kan zijn dat een door u besteld artikel (tijdelijk) is uitverkocht of om een andere reden niet direct leverbaar is. u krijgt hiervan binnen 14 werkdagen bericht. Trendy Woman is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van de overschrijding van de aangekondigde leveringstermijnen.

Indien u verhuisd bent en dit niet aan Trendy Woman heeft kenbaar gemaakt, dan geldt een aflevering aan het laatste aan Trendy Woman kenbaar gemaakte huisadres als een geldige levering. Trendy Woman is niet aansprakelijk voor eventuele schade welke u mocht lijden doordat de aflevering niet op uw werkelijke adres heeft plaatsgevonden.

 

Verzendkosten

Trendy Woman verzendt gratis.Retourneren

U mag een afgeleverd artikel binnen tien (14) dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden aan Trendy Woman terugzenden.U heeft recht op teruggave van het bedrag dat u reeds aan Trendy Woman heeft betaald Op welke wijze u artikelen kunt retourneren staat beschreven op de website onder informatie retourneren. Het artikel dient in orginele verpakking zonder beschadigen met trackingnummer verzonden worden.Wanneer u geleverde artikelen binnen 14 dagen niet heeft teruggezonden is de koopovereenkomst definitief.Betaling

De bestellingen worden binnen twee werkdagen verzonden nadat de betaling op de rekening van Trendy Woman is bijgeschreven. De klant ontvangt ten alle tijden een ontvangst van betaling- bevestiging via e-mail. Betalingen van bedrijven of particulieren dienen altijd voor aflevering te geschieden. Bij betaling kunt u het bestelnummer vermelden. U kunt betalen via bank-giro/overschrijving, Ideal of paypal internetbankieren via uw eigen bank.


Trendy woman biedt de betaaloptie betaling achteraf aan via AfterPay. Indien je voor deze betaalmogelijkheid kiest, worden de rechten ten aanzien van het voor jouw aankopen verschuldigde bedrag door Trendy woman overgedragen aan AfterPay en gelden de betalingsvoorwaarden van AfterPay welke zijn in te zien op de website van AfterPay onder deze link:http://www.afterpay.nl/nl/klantenservice/betalingsvoorwaarden/.Aansprakelijkheid

Trendy woman is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op de Website. Trendy Woman is niet aansprakelijk voor schade, die het gevolg is van het gebruik door u van enig door Trendy Woman geleverd artikel. U vrijwaart Trendy Woman tegen vorderingen uit welken hoofde ook jegens Trendy Woman van een derde, die stelt schade te hebben geleden door een artikel dat u bij Trendy Woman heeft besteld.

Garantie

Op ritsen, en of sluitingen,  geldt een garantietermijn van 2 maanden. Op accessoires geven wij geen garantie,  Slijtage waarvan aangenomen mag worden dat het bij elke tas zou ontstaan gedurende normaal gebruik, valt niet onder de garantie. Denk hierbij aan versoepeling van leer, schaafplekken, vervuiling, gebruikssporen, etc.
Een tas is uitgesloten van garantie in het geval de betreffende tas is beschadigd als gevolg van overbelasting door het vervoer van zware of grote voorwerpen of op andere wijze aantoonbaar anders is gebruikt dan wat men redelijkerwijs mag vatten onder normaal gebruik.


Persoonsregistratie/privacyverklaring

Door het plaatsen van een bestelling in onze online shop www.trendywoman.nl worden gegevens verwerkt in ons klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft, worden door Trendy Woman opgeslagen in een beveiligde database en is bestemd voor de eigen bedrijfsvoering, zoals verwerking van bestellingen en klantenbeheer, alsmede het toesturen van eigen aanbiedingen. Dit geldt ook voor mensen die zich aanmelden voor onze nieuwsbrief. Gegevens zullen niet aan derden worden verstrekt.Niet tevreden?

Indien u niet tevreden bent over onze producten of diensten, neem dan binnen redelijke termijn contact op per mail: info@trendywoman.nl 

 

 
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

CONTACT

Trendy woman 


Belvederebos 204
2715 VL Zoetermeer
Nederland
info@trendywoman.nl
klantenservice 06-43165583  

BTW:NL230849398B01
Kvknr: 27350051

Trendywoman.nl

Trendy woman biedt haar klanten meer dan alleen maar damestassen. Trendywoman staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice! 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel