Afterpay voert voor Trendy Woman het volledige achteraf betaalproces uit.Dit betekent dat u een digitale factuur van afterpay via de e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Trendy Woman betalen met een digitale factuur tot een bedrag van 150 euro als u voor de eerste keer betaalt via afterpay.
Bent u al bekend bij Afterpay dan kunt u betalen tot een bedrag van 250 euro

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Afterpay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar Privacy Statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden,dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact opnemen met Afterpay. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de aftyerpay website.   

 

 
 

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

CONTACT

Trendy woman 


Belvederebos 204
2715 VL Zoetermeer
Nederland
info@trendywoman.nl
klantenservice 06-43165583  

BTW:NL230849398B01
Kvknr: 27350051

Trendywoman.nl

Trendy woman biedt haar klanten meer dan alleen maar damestassen. Trendywoman staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice! 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel