Leren Tas Schoonmaken

Leren Tas Schoonmaken Leren tas schoonmaken

Hier een aantal tips:
 
*Maak je leren damestas regelmatig schoon met een vochtig doekje, op deze manier haal je het meeste vuil die het leer kan aantasten weg.

*Mocht je een vlekje op je leren tas hebben? probeer deze te verwijderen met een gum waarmee je potlood weg kan gummen werkt meestal heel  goed.

*Eventuele hardware van de tas zilver of goud kan verkleuren of een beetje zwart worden deze kan je met zilverpoets weer als nieuw krijgen, kijk wel uit dat je het leer niet beschadigd.  

*Gebruik geen azijn of keukenmiddeltjes om je leren tas schoon te maken in deze producten zitten chemicaliën die het leer kunnen aantasten, het leer kan dan uitdrogen en verkleuren. Wel kan je een schoonmaakmiddel  gebruiken speciaal voor leer.Test het eerst uit op een onopvallend plekje zoals de binnenzijde of onderkant van de tas.

*Gebruik een zachte doek om het eventuele schoonmaakmiddel te verwijderen.

*Zorg dat je je leren tas goed opbergt, en opvult met bijvoorbeeld oude kranten zo voorkom je dat je tas vouwen krijgt in het leer, je kan ze het beste bewaren in een katoenen dustbag het leer kan dan goed ademen, ook moet de plek droog en koel zijn, teveel warmte kan ervoor zorgen dat de tas van leer gaat barsten.

*Gebruik je bijvoorbeeld veel handcrème  kijk dan uit voor het handvat van je tas deze kan gaan verkleuren of kan vet worden.
 
  D.Fazzi     14-09-2015 09:49     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden. 
 
 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

CONTACT

Trendy woman 


Belvederebos 204
2715 VL Zoetermeer
Nederland
Tel: 079-8880764
info@trendywoman.nl

BTW:NL230849398B01
Kvknr: 27350051

Trendywoman.nl

Trendy woman biedt haar klanten meer dan alleen maar damestassen. Trendywoman staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice! 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel