Hoe herken je echt leer

Hoe herken je echt leer Hoe kunt u echt leer onderscheiden van kunstleer?
Een paar tips van Trendy woman leren tassen online ;-) www.trendywoman.nl

Het is frustrerend als we betalen voor een echte leren tas, maar later blijkt dat de tas van kunstleer is. Trendywoman.nl verkoop echte lederen tassen welke gemaakt zijn van 1e klas leer. Hierbij bieden we de volgende stappen aan om u te helpen om te achterhalen of u een echte leren damestas heeft gekocht.

*Wrijf over het leer en kijk goed of het 1 type stof is, want kunstleer is een mix van meerdere synthetische vezels, en kunstleer voelt stijf aan, terwijl echt leer heel zacht en soepel is.

*Geur: Leer heeft een uitgesproken aroma geur,kunstleer heeft een vrij chemische geur gelijkwaardig aan dat van plastic.
*Kijk naar de rand waar het leer gesneden is, hier zijn kleine vezels te zien wat duid op echt leder.

*Echt leer is flexibel en is elastisch als je er aan trekt, dit heeft kunstleer niet. Kijk of je een klein stukje leer kan verbranden met een aansteker echt leer heeft de geur van verbrand haar, terwijl kunstleer een sterke kunstof geur achterlaat en bultjes veroorzaakt op het oppervlak.
  Deus     08-10-2015 09:26     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden. 
 
 

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

CONTACT

Trendy woman 


Belvederebos 204
2715 VL Zoetermeer
Nederland
Tel: 079-8880764
info@trendywoman.nl

BTW:NL230849398B01
Kvknr: 27350051

Trendywoman.nl

Trendy woman biedt haar klanten meer dan alleen maar damestassen. Trendywoman staat voor een uitgebreide online shopping ervaring. Ons doel is om onze klanten een breed scala van producten aan te bieden met een uitstekende klantenservice! 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel